Räkna på ditt tak!

Prova vår solcellskalkylator 

och få en uppskattning av hur mycket du kan spara.

Laddbox

En laddbox gör laddningen av din el- eller hybridbil säkrare, snabbare och billigare. 

Använd din egen el

Maximera användningen av din solcellsinvestering och ladda din bil med en egen laddbox - ett perfekt komplement till din solcellsanläggning.

Spara pengar

Du sparar i snitt 50% av kostnaden genom att ladda hemma istället för på en laddstation. Med grönt avdrag kan du dessutom spara halva material- och installationskostnaden.

Ladda säkert

Att ladda en bil innebär en belastning som ett vanligt vägguttag inte är gjort för. Med laddbox laddar du säkert och undviker överhettning och risk för brand.

Enkel installation

Vi har kontrollen över hela leveranskedjan med egna certifierade elektriker som installerar och hjälper dig komma igång med din laddbox.

Kontakta oss eller prova vår kalkylator för att få en uppskattning av hur mycket du kan spara med solpaneler och laddbox.50% skattereduktion på laddbox

Just nu kan du få 50% skattereduktion för kostnaden av arbete och material när du installerar laddbox till din solcellsanläggning. 

Läs mer på Skatteverkets hemsida.

Varför installera laddbox?

Fördelarna med att ha en egen laddbox hemma är många. Du får en säkrare och enklare laddning till ett billigare pris och utnyttjar din solcellsanläggning optimalt.

Vid ett elfel stoppar laddboxen laddningen automatiskt och undviker risk för brand. Vi erbjuder dessutom lastbalansering som känner av belastningen på ditt hus totala elförbrukning så att du inte behöver tänka på att husets säkringar ska gå.

Hos oss kan du välja att installera laddboxen samtidigt som dina solpaneler eller vid ett senare tillfälle.

Få en uppskattning av en solcellsinvestering via vår solcellskalkylator.

Räkna på ditt tak

Starta solcellskalkylatorn och få en uppskattning av hur mycket du kan spara genom att investera i solceller, batterilagring och laddbox.

Tänk på att både resultatet och kalkylen är en uppskattning. Vi kommer alltid på besök för att kontrollera ditt hus och dess förutsättningar. Efter detta får du en komplett offert utan några dolda avgifter.

Din helhetsleverantör

Hos oss kan du få en helhetslösning för din solcellsanläggning. Vi har kontrollen över hela leveranskedjan med egna montörer och elektriker, oavsett om det gäller solceller, batteri eller laddbox.

Solceller